Recipe tagliatelle with porcini sauce///Receta de tagliatelle con salsa de boletus

400 gr. tagliatelle, 50 gr. of dried Boletus , 200 gr. of onions, 50 cc of oil, 80 gr. grated Parmesan cheese, 100 cc of cream and salt.

Put the mushrooms to soak in warm water for an hour. Cut small onion, fry in olive oil. Drain the mushrooms and cut into small pieces, cook them with the onion for five minutes. Add 100 cc of water and reduce. Add the cream and cook. Add two tablespoons of Parmesan, move and reserve. Boil pasta in salted water for eight minutes, drain and add the sauce. Bon apetit!!!




400 g de tagliatelle al huevo, 50 gr. de Boletus secos, 200 g de cebollas tiernas, 50 cc de aceite, 80 g de queso parmesano rallado, 100 cc de crema de leche y sal.

Poner los Boletus a remojo con agua tibia durante una hora. Cortar la cebolla pequeña, dorar con aceite de oliva. Escurrir las setas y cortar a trocitos, añadir a la cebolla, cocinar durante cinco minutos. Añadir 100 cc de agua y dejar reducir.Poner la crema de leche y cocinar. Echar dos cucharadas soperas de parmesano, mover y reservar. Hervir la pasta con agua y sal durante ocho minutos, escurrir e incorporar la salsa. Bon apetit!!!