Crispy millefeuille of aubergine, mushrooms and bonito///Mil hojas crujiente de berenjena, setas y bonito.

Half eggplant, a can of tuna in olive oil, 250 grams of mushrooms varied cocktail or 25 grams of mushrooms, half a green pepper, a dash of whiskey, salt, black pepper and olive oil.

Cut the eggplant into slices and fry in plenty of hot olive oil and set aside. Cut the pepper into thin strips. Sauté chopped mushrooms and pepper, add the shredded pretty, season and pour whiskey flambé. Serve nice with mushrooms and served with eggplant.




Media berenjena, una lata de bonito del norte en aceite de oliva, 250 gramos de setas variadas ó 25 gramos de cóctel de setas, medio pimiento verde, un chorrito de whisky, sal, pimienta negra y aceite de oliva.

Cortar la berenjena en lonchas y freír en abundante aceite de oliva bien caliente, reservar. Cortar el pimiento en juliana fina. Sofreír las setas troceadas y el pimiento, añadir el bonito desmenuzado, salpimentar y verter el whisky, flambear. Servir el bonito con las setas y acompañar con la berenjena.