Ingredients for avocado stuffed with mushrooms and baby eels, topped with goat cheese:
Two avocados, 100 grams of mushrooms varied or 25 grams of dried mushrooms, 50 grams of baby eels, four slices of goat cheese, two cloves of garlic, salt, two tablespoons of olive oil and lemon juice.
Cut avocados in half, drain and sprinkle with lemon juice. Sauté sliced mushrooms and garlic cloves. Add the baby eels, season and cook a few minutes, book. Fill the avocados and top with the goat cheese, grill and serve.
Dos
aguacates, 100 gramos de setas variadas o 25 gramos de setas deshidratadas, 50 gramos
de gulas, cuatro rodajas de queso de cabra, dos dientes de ajo, sal,
dos cucharadas de aceite de oliva virgen y zumo de limón.
Cortar
los aguacates por la mitad, vaciar y regar con zumo de limón. Sofreír las setas
y los ajos pelados y laminados. Añadir las gulas, salpimentar y rehogar
unos minutos, reservar. Rellenar los aguacates y cubrir con el queso de cabra, gratinar y servir.