Shot of saffron mashed potatoes with MUSHROOMS and foie/// Chupito de puré de patata al azafrán con BOLETUS y virutas de foie.

For the puree: A large potato, half a kilo of pumpkin clean cut, a large onion, olive oil, a glass of water and four strands of saffron.
For the mushrooms: 400 grams of mushrooms or 50 grams of dried mushrooms, two cloves of garlic, oil and foie micuit than ten minutes before we will put it in the freezer.

Fry the potato, pumpkin, onion, saffron strands and salt in olive oil. Shred and reserve. Fry the garlic with the mushrooms. Presentation: In a cup, place a few tablespoons of puree, then place the mushrooms and foie grate and put on top.


Para el puré: Una patata grande, medio kilo de calabaza limpia y troceada, una cebolla grande, aceite de oliva virgen, un vaso grande de agua y cuatro hebras de azafrán.
Para los boletus: 400 gramos de boletus ó 50 gramos de boletus deshidratados, dos dientes de ajos, aceite y un bloc de foie micuit que lo meteremos diez minutos antes en el congelador.
Freír la patata, la calabaza, una cebolla, las hebras de azafrán y la sal en aceite de oliva. Triturar y reservar. Freír los ajos con los boletus. Presentación: En una copa, colocar unas cucharadas de puré, después colocar el boletus y rallar el foie y poner por encima.