Pollo con SETAS y cebolla caramelizada /// Chicken with MUSHROOMS and caramelized onion.

Seis filetes de pechuga de pollo, 500 gramos de setas variadas ó 50 gramos de trompeta negra, cuatro cebollas grandes, perejil, zumo de un limón, sal y pimienta.

Freír las cebollas cortadas muy finas a fuego lento durante treinta minutos, para que la cebolla quede dorada y caramelizada, reservar. Dorar las setas junto con el perejil y el zumo de un limón. Dorar las pechugas con aceite de oliva. Colocar la cebolla caramelizada y las setas con el pollo y hornear unos quince minutos a 150ºC. Servir.




Six chicken breast fillets, 500 grams of mushrooms varied or 50 grams of black trumpet, four large onions, parsley, lemon juice, salt and pepper.

 Fry thinly sliced onions and simmer for thirty minutes for the onion is golden and caramelized, book. Brown mushrooms with parsley and lemon juice. Brown the chicken breasts with olive oil. Place the caramelized onions and mushrooms with chicken and bake about fifteen minutes at 150 º C. Serve.