Fricando con setas variadas///Stew with mixed mushrooms

700 gr. de carne de ternera cortada en filetes finos, dos cebollas, cuatro tomates, dos ajos, un vaso de vino blanco, aceite, harina, pimienta, sal y 200 gramos de setas variadas ó 50 gramos de cóctel de setas deshidratadas.
PICADA
Doce almendras tostadas , una rebanada de pan frito previamente y caldo de carne.

Salpimentar, enharinar la carne y dorar en una cazuela (de barro mejor). Reservar y pochar la cebolla y el ajo bien picado. Añadir el tomate pelado y cortado y un poco de harina, echar el vino y dejar que se evapore. Añadir el caldo y poner la carne, dejar cocer sobre 1 hora, saltear las setas con un poco de ajo y perejil y reservar. Preparar la picada con las almendras el pan y un poco de aceite y cuando falten sobre 10 minutos para retirar la cazuela del fuego añadir la picada mezclándola bien con la carne y las setas.

 

700 gr. beef cut into thin slices, two onions, four tomatoes, two garlic gloves, a glass of white wine, oil, flour,
pepper, salt and 200 grams of mushrooms varied or 50 grams of dried mushrooms cocktail.

Garnish
Twelve toasted almonds, a slice of fried bread and beef broth.

Add salt and pepper, flour and brown the meat in a pan (a ceramic dish is best). Reserve and fry the onion and garlic, both finely chopped. Add the peeled and sliced tomato and a little flour, add the wine and let it evaporate. Add the broth and put in the meat, cook for 1 hour, Sauté the mushrooms with a little garlic and parsley and set aside. Prepare the chopped almonds with bread and a little oil and about 10 minutes from finishing remove the pan from the heat add the chopped ingredients mixing well with meat and mushrooms.